Clubinfo

- Aangesloten leden (voor de volledige ledenlijst met email en GSM moet je geregistreerd zijn).

- Fietskalender 2020 van ploeg A
- Fietskalender 2020 van ploeg B
- Fietskalender 2020 van ploeg C

- De rangschikking van de ploeg A
- De rangschikking van de ploeg B
- De rangschikking van de ploeg C
- De statistieken over de jaren heen van het kampioenschap

Blikvanger

Gepost: 2020-05-24 / Patrick
- Beste leden van de WTC Vlaamse Ardennen, Tijdens de vorige veiligheidsraad is er beslist dat er vanaf 18 mei terug in groepen van max. 20 personen mag gefietst worden, mits het aanhouden van de nodige maatregelen. De ene staat hiervoor te springen, de andere is eerder afwachtend of terughoudend. Toch willen we als bestuur iedereen de kans geven om in kleinere groepen te fietsen. Wat hebben we beslist? we fietsen terug vanaf zondag 31 mei, iedere zondag (zolang deze beslissing van de veiligheidsraad geldig blijft), met vertrek om 8u30 op het marktplein: - de A ploeg ter hoogte van de Liberty - de B ploeg ter hoogte van de fontein - de C ploeg ter hoogte van het gemeentehuis Welke maatregelen moeten gerespecteerd worden?
1) Fiets gezond! Voel je je niet goed (bvb heb je loopneus, moet je veel hoesten, maak je koorts,...) blijf dan in uw kot! Ben je bang om Corona te krijgen? Blijf dan ook in uw kot.
2) Op de start- en stopplaats: we begrijpen dat jullie tevreden zijn om elkaar terug te zien, maar houdt sowieso 1,5 meter afstand op het marktplein.
3) Bewaar ook afstand tijdens de rit! Respecteer ten allen tijde de 1,5 meter ten opzichte van elkaar, maar ook tegenover andere weggebruikers. Probeer maximaal achter elkaar te rijden.
4) Deel geen eten of materiaal met elkaar.
5) Wees voorbereid op pech! Hou er rekening mee dat er geen volgwagen is. We hebben wel een gratis pechverhelping via tel nr 0800/787 62.
6) Niet zomaar niezen of hoesten als je naast, voor of achter je fietsmakker rijdt. Doe dit in je elleboog.
7) Spuwen en snot wegblazen doe je uiteraard niet in de groep, zet je aan de kant en breng je zakdoek mee om het nodige te kunnen doen! 8) We blijven telkens bij elkaar als groep, we wachten op elkaar indien dit nodig is. Belangrijke info:
1) groepen van 20 vinden we te groot en te risicovol. We zullen de groepen dus kleiner maken, de doelstelling is om groepen te hebben van 10 personen (met een max. van 15). Dit is ook de aanbeveling van de VWB, en wij wensen die aanbeveling dan ook te volgen. In principe is het geen probleem voor de A en de C-ploeg; de B-ploeg zal worden opgesplitst in 2 groepen (de

Clubleden op Strava

- Laatste up-date:

Jarigen deze week

- Maes Tom => geboren op: 1976-09-20
- Grenson Rudy => geboren op: 1962-09-24
- Lammens Kevin => geboren op: 1988-09-23

Laatste Nieuws

- Laatste update voor de clubleden!
Klik op clubinfo.

Weer

Bezoekers

Sponsors


Clublokaal café De Liberty bij Marianneke